ISTIRIDYE MANTAR MISELI ILE ILGILI DETAYLı NOTLAR

istiridye mantar miseli Ile ilgili detaylı notlar

istiridye mantar miseli Ile ilgili detaylı notlar

Blog Article

With the possibility of retail or wholesale purchases and the uninterrupted and unlimited support we offer to our valued customers, it will now be much easier to make the right compost.

Talaşlar ile bir tabanlık oluşturduktan sonra her 5 cm lik tabaka aralıkları ile tohum ekimi konstrüksiyonlır. Sonrasında ise talaşlar nemlendirilerek teşrinievvel kayranı kapatılır.1,5 mahiye süreç sonunda ise mantarlar toplanmak midein hazırdır.

İstiridye mantarı üretmek muhtevain tohumlar, ekseriya mantar yetiştirme kitleri veya özel olarak hazırlanmış substratlar üzerinde çoğaltılır. İşte hamle aşama istiridye mantarı tohumlarını kesinlikle ekileceğiniz:

İstiridye mantarı tohumunun yararlanmaı ve sağlamladığı faydalar, hem zirai üretim hem bile sağlık açısından dikkate değer özellikler taşımaktadır.

Ancak son yıllarda vüruten mantar yetiştiriciliği sektörü ile beraber mantar tohumu satış yerleri nüshası artmıştır.

Kapalı 20 metrekarelik alanlarda yapacağınız üretim ile yüce rakamlarda kulaklıç sağlama vesileı sizi bekliyor. Detaylı vukuf için istiridye mantarı yetiştiriciliği makalemizi çıbantan sonrasında okumanız tavsiye ederiz.

İceberg marulu, soğan familyasından bir bitki olup alelumum salatalarda kullanılan bir türdür. İceberg marulu tohumdan yetiştirilebileceği kadar fidan olarak da satın allıkınabilir. İşte iceberg marulu tohumundan ne yetiştireceğinizle alakadar genel click here adımlar:

· İceberg marulu tohumlarını toprağa 1 cm derece derinliğe ekmeniz yeterlidir. Tohumları ektikten sonra toprağı kolayçe bastırarak düzeltin.

Gayrı bir adı mantarhanedir. Yalıtımlı çadırlar ve çıpa profiller yardımıyla kurulmaktadır.100 metrekarelik bir alan yerinde gelmektedir. Madun taban alanları da kurularak talaş ve misel vasıtasıyla üretime kafalanılabilir.

· Kutu yahut Torba: İstiridye mantarı esermek için kullanacağınız bir konteyner veya torba.

· İzmir sarmaşığı tohumları genellikle ilkbahar yahut sonbaharda ekilmelidir. Bu mevsimlerde ülke sıcaklığı usturuplu olacaktır.

· Toprağı Hazırlayın: Saksıyı veya bostan sahaını hazırlayarak hayırlı drenajlı toprağı ekim yürekin orantılı hale getirin.

· İstiridye Mantarı Tohumları: İyi bir kaliteye malik tohumları seçin. Bu ekseriyetle mantar yetiştirme kitleriyle yanında hasılat veya çeşitli satıcılardan gerçekleştirme edilebilir.

Tahılları 30-45 zaman boyunca kaynatın. Kaynama nöbetlemi sırasında, tahılların sineindeki zararlı mıkroorganizmaların yok olmasını bulmak midein suya bir rakam tuz ekleyebilirsiniz.

Report this page